- 3 kananmunaa (Lisää halutessasi 2 kananmunaa ja 1 keltuainen tai pelkästään 3 keltuaista. Itse laitoin kokonaiset munat.)
- n. 150 g pecorinoa ja parmesaania raastettuna (suhde 70-30)
- mustapippuria
- n. 100-150 g guancialea (tai pancettaa) kuutioituna
- n. 200 g pastaa
Valmistus:
Sekoita kananmunat, juustoraasteet ja mustapippuria oman maun mukaan (=”carbonara crema”). Ruskista guanciale tai pancetta rapeaksi pannulla. Keitä sillä aikaa pasta kypsäksi reilusti suolatussa vedessä. Siirrä guanciale tai pancetta pois pannulta reikäkauhan tai lastan avulla. Nostele pasta pannulle rasvan joukkoon. Lisää tilkka keitinvettä ja sekoittele. Sekoita joukkoon carbonara crema. Lisää lopuksi joukkoon vielä guanciale/pancetta ja annostele pasta lautasille. Ripottele pinnalle parmesaania ja mustapippuria.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! ♥