Lähdin ilolla mukaan Myllärin Luomun järjestämään Puuro on pop -blogihaasteeseen. Reseptiä voi käydä nyt äänestämässä TÄÄLLÄ! :) Olen viime aikoina alkanut syödä pitkästä aikaa puuroa ihan tosissani. Tuorepuuro oli vielä kuitenkin kokeilematta ja siitä se ajatus sitten lähti. Ainesosina ihania marjoja ja kaikkea muuta terveellistä. ♥
Puuro oli tarkoitus tehdä Myllärin Luomun uunituoreesta 80-vuotisjuhlatuotteesta: Isoista Täysjyväkaurahiutaleista. Tiesittekös, että kauran sisältämä betaglukaani auttaa alentamaan kolesterolia. Ja sisältää myös runsaasti kuitua, mikä taas tekee vatsalle hyvää. :)
Olin tyytyväinen tämän tuorepuuron makuun. Oli melkein kuin olisi jotain herkkua syönyt! :D Tätä tulen tekemään tulevaisuudessa varmasti monet kerrat. :)
Kuningatartuorepuuro
2 dl Myllärin Luomun Isoja Täysjyväkaurahiutaleita
2 dl maustamatonta jogurttia1 dl rahkaa
1 dl mustikoita
1 dl vadelmia
1 rkl pellavansiemenrouhetta
1 rkl kaakaonibsejä
1 tl hunajaa
0,5 tl vaniljasokeria
Valmistus:
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Nosta jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi, mielellään yön yli. Voit lisätä halutessasi nesteeksi maitoa tai piimää. Tarjoa lisänä kokonaisia marjoja.
Hiutaleet saatu Mylläriltä.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! ♥