Mariannemarengit ovat taivaallisen hyviä! Laitoin näihin himpun verran enemmän Marianne-rouhetta kuin normaalisti ja ne maistuivatkin niin ihanasti Marianne-karkeilta. <3 Nämä sopivat loistavasti vaikkapa juhliin tarjottaviksi tai herkkupäivän herkuiksi. :)
Mariannemarengit
n. 2 pellillistä
3 valkuaista
3 dl tomusokeria
1,5 dl Marianne-rouhetta
1 tl omenaviinietikkaa
Valmistus:
Erottele kananmunista keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa valkuaisia sekä 1 dl sokeria n. 2 min ajan. Lisää loput sokerista ja vatkaa n. 8 min. Lisää etikka ja vatkaa vielä hetki. Lopuksi sekoita joukkoon varovasti nostellen Marianne-rouhe. Laita massa pursotinpussiin. Pursota marengista isohkolla tähtityllalla ruusukkeita leivinpaperin päälle. Paista 75 asteessa n. 2½-3 tuntia.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! ♥