Ja taas on kulunut ihan liian pitkä aika edellisestä päivityksestä. Jospa tämä taas vilkaistuisi! :) Tein Arla Ingmanille valkosuklaisen mangorahkan heidän uudesta maustetusta rahkasta, jonka makuna on siis mango. On muuten tosi hyvää ja mangon todellakin maistaa, nams. :) Tämä valkosuklainen versioni on oikein sopiva jälkkäriksi raskaimmankin ruoan päälle syötäväksi! Ja olisi muuten hyvä vaihtoehto pääsiäispöytäänkin! :)
Valkosuklainen mangorahka
4 annosta
Ainekset:
200 g Arla Keittiö Rahka Kausimaku Mango
2 dl Arla Ingman Vispikerma, Into
2 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
50 g raastettua valkosuklaata
1 appelsiini
puolikkaan limen mehu
Koristeluun:
sitruunamelissan lehtiä
Valmistus:
Kuori appelsiini ja palastele pieniksi lohkoiksi. Vaahdota vispikerma. Lisää joukkoon varovasti sekoittaen mangorahka, appelsiinilohkot, raastettu valkosuklaa ja puolikkaan limen mehu. Mausta sekä sokerilla että vaniljasokerilla. Laita rahka hetkeksi maustumaan jääkaappiin. Koristele sitruunamelissan lehdillä.
Ohje on tehty yhteistyössä Arla Ingmanin kanssa.
Jee, lisää keskisuomalaisia ruokablogaajia! =)
VastaaPoistaJeee, mukava tavata muitakin täältä suunnalta olevia bloggaajia! =)
VastaaPoistaTestiin menee, omnomnom! :3
VastaaPoistaJee! :)
Poista