Ravintola Kissanviikset


Kävin tänään työporukan kanssa syömässä jyväskyläläisessä ravintolassa, Kissanviiksissä. En ollutkaan tuolla vielä koskaan aiemmin käynyt, joten oli mukavaa päästä syömään uuteen paikkaan. :)
Paikka on pieni, mutta oikein idyllinen. Palvelu oli ystävällistä ja juomalaseja käytiin täydentämässä riittävän usein.
Meillä oli vähän erilaisempi menu, mitä ravintola tarjoaa nettisivuillaan. Olimme siis tilanneet etukäteen ryhmäämme varten oman menun.


Alkuruokana toimi kana-caesarsalaatti.


Pääruokana härän sisäfileepihvi, lisäkkeinä kasviksia ja juureksia.


Ja jälkiruokana iki-ihana crème brûlée. ^_^

Kaiken kaikkiaan olin oikein tyytyväinen käyntiini Kissanviiksissä. Tuolla voisi käydä oikein mielellään joskus toistekin. :) Tätä voi suositella myös ulkopaikkakuntalaisille. Yksityiset ravintolat kunniaan! :)

Kommentit

  1. Hauska kuulla että viiksipaikka on säilyttänyt tasonsa, meikän lounaista on melkoisen kauan.. Onkohan Jyväskylässä vielä muita kissaravintoloita jäljellä?

    VastaaPoista
  2. Heippa! Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa ja vaikuttaa tosi hyvältä ja blogisi banneri on todella kaunis! :) On tosi mukava löytää upeita minulle uusia blogeja. Käyhän tsekkaan myös minun blogini, Vaniljasydän. ;)

    VastaaPoista
  3. Kissanviikset on kyllä Jyväskylän helmiä, varsinkin kun monesti tuntuu täällä olevan vain lukematon määrä ketjuravintoloita.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥