Mangosmoothie


Smoothiet ovat käteviä välipaloja, joihin voi upottaa melkein mitä vaan! :) Tämä smoothie on tehty Arlan uudesta mangorahkasta. Mukavan raikasta ja pehmeää. :) Mitä aineksia te muut tykkäätte laittaa lempparismoothieeseenne?

Mangosmoothie
2 annosta

Ainekset:

200 g Arla Keittiö Rahka Kausimaku Mango
1 dl Arla Ingman Luomu Kevytmaitoa
1 dl God Morgon Luomu Appelsiinitäysmehua
1 rkl hunajaa
2 rkl pellavansiemenrouhetta
2 pientä banaania
2 rkl pekaanipähkinöitä
puolikkaan limen mehu

Valmistus:

Kuori sekä viipaloi banaanit ja lisää muiden ainesten kanssa tehosekoittimeen. Pyöräytä kuohkeaksi juomaksi. Kaada smoothie laseihin ja tarjoa heti.

Ohje on kehitetty Arla Ingmanille.

Kommentit

  1. Mä olen huomioinut semmosen jutun, että jos mihin tahansa pistää banaania (tässä nyt esim. pirtelö tai vaikka fruitie), niin siellä maistuu sitten loppujenlopuksi se pelkkä banaani :/ Bansku on hyvää, ei siinä mitään, mutta se jotenkin tosi tympeesti peittää sitten kaikki muut maut alleen.. Mutta tämäkin menee testiin, just nyt on jotenkin tämmönen kausi, että kaipaa kaikkea raikasta hyvää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no, banaani on kyllä kieltämättä aika hallitseva maultaan. Mutta onneksi sen voi jättää pois tai laittaa muuta tilalle, jos ei halua nimenomaan sitä banaanin makua:) Raikas hyvä on kyllä itelläkin tällä hetkellä pop! :D

      Poista
  2. Ihanat maut smoothiessa!:) Minusta taas banaani on smoothiessa ihan ehdoton. Se antaa hyvää koostumusta, eikä useimmiten tarvitse lisätä mitään makeutusta, banaanin makeus riittää. Useimmiten teen smoothieni maustamattomaan jogurttiin tai piimään, lisäksi banaania ja marjoja.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään tuosta banaanista smoothiesta, melkeinpä aina sitä tulee laitettuakin. :) Samalla kaavalla mennään siis kumpainenkin smoothieiden suhteen. :D

      Poista
  3. Siskoni osti mulle joululahjaksi smoothie makerin ja ahkerasti sillä on tullutkin tehtyä. :) Maustamatonta jogurttia, marjoja (vadelma, mansikka, mustikka), banaania, maitoa ja hieman makeutusainetta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, eroaakos tuollainen smoothie maker miten tehosekoittimesta? :o Varmasti kätevä laite, etenkin jos tekee paljon smoothieita! :)

      Poista
  4. Kuulostaa ja näyttää hyvältä :) Itse laitan yleensä maustamatonta jogurttia ja mätän sekaan pakkasesta marjoja, mitä sattuu löytymään. Myös banaani ja vehnäleseet on ehdottomia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Olinkin unohtanut vehnäleseiden olemassaolon! :D Oon niin tottunut laittaan lähinnä pellavansiemenrouhetta. Mutta kiitti muistutuksesta, täytyypäs ostaa sitä taas kaappiin. :)

      Poista
  5. Yön yli hapatetut kaurahiutaleet, jäiset mansikat, maito + ehkä hunajaa. Siinä luottoseokseni! =)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥