Joulukalenterin 15.-19. luukut


Nyt on joulukiireet vieneet sen verran aikaa, ettei blogiin ole ehtinyt päivittää uusimpia luukkujakaan. Paljon kaikkea ihanaa olen taas saanut! :) 15. päivä sain chiliteetä Heidiltä, hmm varmaan mielenkiintoisen makuista! :) 16. päivä sain Junelta kakunmuotoisen ja kirsikalta tuoksuvan kasvipohjaisen glyseriinisaippuan, pienen tuoksupuikon sekä Coca-Cola Cherry huulirasvaa, nam! 17. päivä tuli Teelta rakkausaiheinen patalappu. <3
18. ja 19. päivä sain tosi kivoja tarroja Jouluemolta! Kiitos suuri näistä kaikista taas! :)

Joulu sen kuin lähenee päivä päivältä. Kovasti harmittaa se, että tästä joulusta on tulossa musta joulu. Niin kovasti sitä toivoo jokaisena jouluna, että ulkona olisi kinoksittain lunta. Ilman lunta ei ainakaan minulle tule sitä oikeaa joulun tunnelmaa. :( Miten teillä muilla, miten paljon lumi vaikuttaa jouluun?

Kommentit

  1. Kyllähän se valkoinen joulu enemmän tunnelmaa tuo kuin musta joulu. Eikä vielä kannata manata, sillä tälläkin hetkellä ulkona pyryttää todella vauhdilla! :) Valkoinen joulu tulee helposti, sillä monena päivänä on kuitenkin ollut pakkasta, ei siihen tarvita kuin muutaman yön lumisade, ja JOULU on täällä! <3 Olen aikamoinen optimisti, mutta näin uskon.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa joulunaikaa.

    Kyllä mulle lumi vaikuttaa jouluun paljonkin. Täällä on ollut jo pitkään lunta ja lumet suli yhdessä yössä ja just jouluksi. Todella ärsyttävää. En yhtään tykkää kun on niin synkkää.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥