Joulukalenterin 1. luukku


Tällä kertaa tein joulukalenterin, jossa toiset ovat lähettäneet minulle luukkuja ja minä taas myöskin osalle heistä (mikäli ovat oman joulukalenterin tehneet). Ensimmäisestä luukusta paljastui Joulumuorin lähettämä ihana lahja, joka sisälsi Finlaysonin punaiset Taimi-servietit, Friskin salmiakkipastilleja (ovat muuten hyviä!), valkoinen pöytäkynttilä ja kynttilänalusta. Kiitos Joulumuorille kovasti näin upeasta ensimmäisestä luukusta! :)

Enää reilu 3 viikkoa jouluun, uskomatonta miten nopeasti tämäkin vuosi on taas menny! Tähänkin vuoteen on sisältynyt paljon erilaisia kokemuksia ja mielialoja, niin onnen kuin surun kyyneleitä. Yksi ihanimmista hetkistä tänä vuonna oli, kun pääsin elämäni ensimmäistä kertaa lentämään lentokoneella! :D Kävimme syyslomalla Berliinissä mieheni kanssa ja reissu oli kaikin puolin onnistunut. Upea kaupunki ja upeita ihmisiä, ei voi muuta kuin suositella kyseistä kaupunkia muillekin!

Mutta mennään nyt kuitenkin Berliinistä vielä joulutunnelmiin ja kuunnellaan hetki Michael Bublén It's Beginning To Look A Lot Like Christmas -kappaletta. Pihallakin alkaa jo mukavasti olla lunta ja pakkanen sen kuin kiristyy. Kyllä se joulu sieltä tulee taas, se jos mikä on varma se. :)

Kommentit

 1. Jee, kiva luukku, ja sopii (mun mielestä) teille hyvin toi kynttilänalunen! :) Toivottavasti ne mun luukut ei sitten oo ihan pöljiä.. :P

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Munkin mielestä toi kynttilänalunen oli tosi ihana! :D
  Ja varmasti ei oo sun luukut June mitään pöljiä! :D

  VastaaPoista
 3. http://joulukalenteri2014.vuodatus.net/ tänäkin vuonna olen tehnyt kelenterit

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥