Kauraomenapaistos


Tein eilen pitkästä aikaa kauraomenapaistosta vanhalla reseptilläni. Olihan tuo yhtä hyvää kuin muistinkin ja vaniljakastikkeen kanssa vielä parempaa. :)

Kauraomenapaistos

Ainekset:

4 omenaa
kanelia
ruokosokerisiirappia
100 g voita
1 dl fariinisokeria
3 dl kaurahiutaleita

Valmistus:

Kuori omenat ja leikkaa ne siivuiksi. Lado siivut voideltuun uunivuokaan ja kaada päälle haluamasi määrä siirappia. Ripottele pinnalle myös kanelia. Sulata voi ja sekoita siihen sekä fariinisokeri että kaurahiutaleet. Levitä seos omenien päälle. Paista 200-asteisessa uunissa n. 25 minuuttia. Tarjoile vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa.

Kommentit

  1. Yam, vaniljajäätelö sopii myös :) Ihana syksyinen herkku!

    VastaaPoista
  2. Ooooh, herkkua ! Varasin sulle ne joulukalenterin luukut. Luulisi, että ruokapiireissäkin moinen joulukalenteri toimisi :). Mähän oon tommosen sekoboltsiblogin pitäjä, leipomusta, ruokaa ja askartelua, neulomista ja virkkaamista ja vaikka mitä :). Mulla on blogissa ongelmia, en pääse sinne nyt just lisäämään noita luukkuja, mutta kommenttilaatikkoon kirjoitan ne varatut luukut.

    VastaaPoista
  3. maija: Vaniljajätskin kanssa tietty myöskin yhtä hyvää! :)

    Riina: Katsotaan miten porukka innostuu, kun nyt laitoin oman joulukalenterini pystyyn. :) Laittelen sulle jossain vaiheessa ne itse varaamani luukut!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥