Kasvisateria Hälsans Kökin tuotteilla

Kuten viime viikolla jo bloggasinkin, niin pääsin Buzzadorin kautta testaamaan Hälsans Kök -tuotteita. Sain lahjakortin, jolla ostin Hälsans Kökin kasvispihvejä, -pyöryköitä ja falafelpyöryköitä. Buzzadorina oleminen siis tarkoittaa sitä, että pääsee testaamaan kivoja tuotteita, joita sitten arvostellaan ja mahdollisesti myös jaetaan tutuille ja tuttaville eteenpäin testattavaksi. Voit liittyä Buzzadoriksi täällä, minun toimiessa suosittelijana! :)


"Kaikki Hälsans Kök -tuotteet ovat kasvisperäisiä ja pääosin ovo-vegetaarisia, eli kasvisten lisäksi tuotteet sisältävät myös kananmunaa. Hälsans Kök -tuoteperheeseen kuuluu myös täysin vegetaarinen, kikherneistä valmistettu falafel. Tuotteet on falafelia lukuunottamatta valmistettu soija- ja vehnäproteiinista ja kaikki Hälsans Kök -tuotteet löytyvät kaupan pakastealtaasta. Hälsans Kök -tuotteet yhdessä muiden raaka-aineiden kanssa luovat täydellisen aterian. Ne ovat täysin lihattomia, mutta koostumukseltaan ja maultaan lihankaltaisia ja sopivat näin loistavasti myös ei-kasvissyöjän ruokavalioon." (Lähde: Buzzador)


Odotin eniten falafelpyöryköiden maistamista, sillä en ollut vielä aiemmin koskaan kokeillut niitä. Harmikseni ne eivät olleet makuuni. Niissä oli jokin outo maku, josta en vain tykännyt. =/ Hirveän harmillista, mutta niinhän se on, että kaikesta ei vain voi tykätä... Nuo kasvispyörykät sen sijaan olivat onneksi minun makuuni. :) Söin kumpaistakin pyörykkää ensin spagetin kanssa tomaattikastikkeen kera nautittuna. Tästä minulla ei ole yhtään edustavaa kuvaa kamerassani. =D Seuraava ateriani koostui kumpaisistakin pyöryköistä sekä fetasalaatista. Vai pitäisikö sanoa salaattijuustosalaatista. ;) Sopi tosi hyvin ihan noinkin syötynä! Salaatistani siis löytyi jääsalaattia, kurkkua, kirsikkatomaatteja, paprikaa, salaattijuustoa, paahdettua sipulirouhetta ja mustapippuria. Nam! 


Hälsans Kökin kotisivuilta löytyy lisää reseptejä, joten ei muuta kuin testailemaan itse kukin! :-)

Kommentit