Kermainen avokadopasta


Sain suunnitella Arlalle avokadopastan ohjeen. Eihän tämä ihan niiiin hyvää ollut kuin se kuuluisa avokadopasta, mutta omasta mielestäni kyllä hyvää näinkin. Eli voin todellakin suositella kokeilemaan. :)


Kermainen avokadopasta
2 annosta

Ainekset:

200 g täysjyväspagettia
vettä
suolaa
2 syöntikypsää avokadoa
250 g kirsikkatomaatteja
0,5 sitruunan mehu
1 rkl oliiviöljyä
1 pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
200 g Arla Apetina Rucola & Pesto –tuorejuustoa
2 dl ruokakermaa
1 dl parmesaanijuustoraastetta
0,25 tl cayennepippuria
2 tl kuivattua oreganoa
mustapippuria
suolaa

Valmistus:

Laita suola ja spagetit kiehuvaan veteen. Valmista sillä välin kastike. Hienonna sekä sipuli että valkosipulinkynnet. Puolita kirsikkatomaatit. Laita kattilaan oliiviöljyä ruokalusikallinen sekä sipulit ja tomaatit. Hauduta pieni hetki. Lisää tuorejuusto, ruokakerma, parmesaanijuusto, puolikkaan sitruunan mehu sekä mausteet ja sekoita. Halkaise avokadot ja poista niistä kivet. Kuutioi avokadot kuoressaan ja kaiverra palat lusikan avulla kastikkeen joukkoon. Valuta kypsät spagetit ja sekoita ne saman tien kastikkeen sekaan. Tarjoa heti. Voit ripotella valmiiden annosten päälle vielä parmesaanijuustoraastetta.

Ohje on suunniteltu Arla Ingmanille

Kommentit

  1. En oo mikään suurin avokadon ystävä, mutta tätä mun täytyy kokeilla, kopsasin just talteen:) näyttää hyvältä ja sais vaihtelua peruspastoihin!

    Ida/
    http://sevenstepstotown.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollut minäkään ennen kuin kokeilin näitä avokadopastoja. :D Suosittelen kokeilemaan tätäkin reseptiä sen toisen kuuluisan lisäksi. :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥