Tässäpä olisi oivallinen jälkiruoka uudeksi vuodeksi! Tähän voi myös käyttää niitä jouluna saatuja Pätkiksiäkin. ;)
Minttusuklaarahka
Ainekset:
400 g Arla Keittiö Kermarahkaa
100 g tummaa suklaata
140 g Pätkis Mini Bitesia
0,75 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
piparminttukaramelleja koristeeksi
Valmistus:
Sulata tumma suklaa ja anna jäähtyä hieman. Hienonna Pätkikset. Sekoita suklaat ja sokerit kermarahkan kanssa yhteen. Annostele annosmaljoihin. Murskaa piparminttukaramelleja ja koristele sillä annokset.
Ohje on suunniteltu Arla Ingmanille.
Kiitos ohjeesta!:) Tätä tuli testattua jälkkäriksi. Vähän erilaista kuin normirahka, mutta hyvin teki kauppansa tämäkin.
VastaaPoistaHyvää ja maukasta alkanutta vuotta 2013!:)
Kiva, jos maistui! :)
PoistaMakoisaa alkanutta vuotta sinullekin Kristiina! ^_^
Ai, namskis!!!!
VastaaPoistaOli kyllä herkkua. ;)
Poista