22 päivää jouluun! :-)
Joulukalenterin toisen luukun takaa ilmestyy rommi-rusinarahka. Tämä makoisa rahka olisi loistava jälkiruoka joulupöytään! :-)
Rommi-rusinarahka
Ainekset:
2 dl rusinoita
0,5 dl rommia TAI 1 dl vettä + n. 1 rkl rommiaromia
2 dl kermaa
250 g maitorahkaa
0,5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
Valmistus:
Valmista rommirusinat jo edellisiltana. Hienonna rusinoita pienemmiksi ja sekoita ne joko rommin tai vesi+rommiaromi-seoksen kanssa keskenään rasiassa. Anna rusinoiden maustua jääkaapissa yön yli. Seuraavana päivänä siivilöi rusinoista ylimääräinen neste pois. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja mausta sokereilla. Sekoita maitorahka ja rommirusinat vaahtoon. Anna rommi-rusinarahkan maustua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.
Ohje on suunniteltu Arla Ingmanille.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! ♥