Tein alkuviikosta ensimmäistä kertaa vispipuuroa mustikoista! Olen aiemmin tehnyt sitä vain puolukoista ja punaherukoista. Mustikoista tehtynä puuro oli oikein maistuvaa! Ja siitä tuli oikein kauniinväristäkin! :-)
Mustikkavispipuuro
Ainekset:
8 dl vettä
3 dl mustikoita
1 ½ dl mannasuurimoita
¾ dl sokeria
ripaus suolaa
Tarjoiluun:
maitoa
Laita
kattilaan vesi ja mustikat ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
Vispaa mannasuurimot kiehuvaan liemeen ja anna kypsyä hiljalleen välillä
sekoittaen 5-10 minuuttia. Lisää sokeri ja ripaus suolaa. Vaahdota hyvin jäähtynyt
puuro kuohkeaksi, mieluiten sähkövatkaimella. Tarjoa mustikkavispipuuro
maidon kanssa.
Resepti on suunniteltu Arla Ingmanille.
Ihanan väristä!
VastaaPoistaVitsi mitä kaikkea ihanaa ootkaan tehnyt tässä välissä kun en ole ehtinyt tulla tänne vilkuilemaan! Itsellä tuntuu nyt olevan vähän oma motivaatio hukassa, joten voisin kyllä käydä teillä syömässä tästä lähtien, jos vaan sopii :D
VastaaPoistaMä oon tehnyt tätä monestikin ja on mun suurinta suurta herkkua. =)
VastaaPoista