Koristeelliset kakut-lehti


Näin eilen telkussa mainoksen tästä uudesta lehdestä, Koristeelliset kakut. Tänään oli heti pakko etsiä sitä kaupasta ja onneksi sen löysin! :D Tuntui ihan siltä kuin olisi ollut joulu, kun lähdin aukaisemaan tuota lehteä...


Lehden mukana tuli kaksi perhosmuottia, koristehilettä ja tuollainen kakkuasetti, johon itse suunnittelin laittavani cupcakeseja. :) 


Lehden sisällä oli mm. tällaisia juttuja. Lehti itsessään oli aika ohut, mutta tuolla kolmen euron hinnalla ei kovin paksua lehteä voinekaan odottaa. Seuraavissa numeroissa on luvassa tällaista. Itse ainakin innostuin tästä sen verran, että aion seuraaviakin osia ostaa!

Kommentit

 1. Nyt äkkiä tutkimaan lehtihyllyä... tahtoo tuon lehden =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sama tunne oli minulla, kun näin tuosta mainoksen telkussa! :D

   Poista
 2. Täytyypäs tutkailla, josko itsekin sen bongaisin lehtihyllystä. Kiitti siis vinkistä!:)

  Mukavaa viikonloppua!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepas hyvä! :) Toivottavasti lehti löytyy.
   Mukavaa viikonloppua sinullekin Kristiina! (:

   Poista
 3. Minäkin ajattelin hankkia tuon viikonlopun viihdykkeeksi, mutta ei hyvältä näytä: neljä isoa kauppaa kierretty eikä vielä vilaustakaan lehdestä, höh. Osaatko sanoa, missä sitä oikein myydään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi sun! :O Itse löysin tuon Sokokselta. Näin myös K-Supermarketissa tuota myytävän. Oletko käynyt Ärrällä katsomassa? Luulisi että sieltäkin voisi löytyä.

   Poista
  2. K-Supermarket oli ensimmäinen kohde listalla, kun olin ihan varma, että siellä lehteä olisi, mutta ei. Eikä myöskään Stockalla, S-marketissa eikä Suomalaisessa kirjakaupassa... Mutta täytyypä piipahtaa Ärrällä seuraavaksi, kiitos vinkistä! :)

   Poista
 4. Heippa, onko joku pääkaupunkiseutulainen löytänyt tämän lehden, ja jos niin mistä kaupasta. Epätoivoisesti olen kolunut kaikki lähitienoon kaupat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti olet jo löytänyt lehden? Esim. R-kioskeillakin tuota on myynnissä, jos et ole vielä onnistunut löytämään..

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Olin kans tv-mainoksen uhri ja kävin tänään ton hakemassa :D. Mä löysin ton paikallisesta S-marketista. Se ei tosin ollut lehtihyllyssä vaan ihan omassa hyllyssään vähän erillään muista. Kuitenkin niin, että se näkyi heti, kun kauppaan tultiin sisään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu itsekin löysin tämän sellaisesta omasta hyllystään! Toivotaan että muutkin halukkaat tämän löytävät! :-)

   Poista
 7. Ei löytyny r kiskalta, s marketista, prismasta, cittarista... Höh!

  VastaaPoista
 8. Minäkin iskin silmäni tuon lehden tv-mainokseen, en vain ole vielä ehtinyt käydä etsiskelemässä tuota käsiini :D Pakko saada nuo ihanat muotit! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehditkö hakemaan tuon ykkösnumeron? Siitä kun on jo tänään ilmestynyt toinen osa! :)

   Poista
 9. Tänään ostin lehden nro 2. Siinä tulee mukana tilauskuponki jolla saa tilattua lehden kotiin asti. S-marketista pongasin. 1 numeroa tuskin enään kaupan hyllyltä saa =(

  Mani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypäs käydä itsekin kuikuilemassa kaupoissa, että löytyisikö sitä kakkosnumeroa jo täältäkin. :) Ensimmäistä numeroa saa kuulemma vielä tilata puhelimitse ja sähköpostitse yrityksen kautta!

   Poista
 10. Kerro ihmeessä, mikä yritys on kyseessä, mistä lehteä voi tilata!!! Täältä syrjäkyliltä lehteä ei löydy... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa alapuolella olevassa kommentissa yhteystiedot jo kerrotiinkin! :) Ja Deagostini on se yritys, joka tuota lehteä tekee.

   Poista
 11. voit tilata sen lehden s.postillakin ositteesta tilaus@dmd.fi tai puh.nrosta: 09 751 281 50

  Asiakaspalvelusta kerrottiin että 1 nro on myynnissä syyskuun loppuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti näistä yhteystiedoista on joillekin apua! :)

   Poista
 12. Täällä oli ainakin kauppaan jo tullut tuota uutta numeroa, oli kyllä vielä ensimmäistäkin myynnissä. Ja se uudempi oli tosiaan sen 5,95e.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostinkin sen kakkososan juuri tänään. :D Sitä ensimmäistä osaa en tuolla kaupassa itse enää nähnyt. Ja kyseessä oli Sokoksen yhteydessä oleva Mestarin Herkku.

   Poista
 13. Kiitos! Lehti ilmeisesti koemyynnissä Jyväskylän alueella, siksi ei täältä syrjäkyliltä vielä ainakaan löydy. :)

  VastaaPoista
 14. Täältä Tampereen Lielahden Prismasta löytyi 1, 2 ja 3 numerot tänään :)

  VastaaPoista
 15. Onkos muille käynyt samoin kun mulle, että tilasin ykkösnumeron mukana olleella tilauslomakkeella ja laitoin alkamaan numerosta 2 enkä ole vieläkään lehtiä saanut?? =( Kaupoissa on kuitenkin jo nro 3...

  VastaaPoista
 16. Hakunilan k supermarketissa oli esillä suoraan kassojen luona, itse hankin lehden eilen ja tänään tilasin seuraavat lehdet kotiin;)

  VastaaPoista
 17. huomasittehan kaikki että tuo kylkiäisenä tuleva kuppikakkuihin tarkoitettu "koristehile" on täyttä muovia ja syömäkelvoton :O tosi harhaanjohtavaa ja vaarallistakin, minulla ainakin meni maku koko lehteen! Paperiaskarteluun sopivaa hilettä leivontalehdessä....

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥