Ravintolapäivä 19.8.2012


Tänään koitti vihdoinkin se päivä, Ravintolapäivä! Kankaan paperitehtaan alueella järjestettiin tapahtuma, jonne oli mahdollisuus päästä tarjoilemaan Ravintolapäivän herkkuja ja sekä myymään tavaroitaan kirppiksen muodossa. 


Järjestettiin Katiskattaren, Makuturistin ja Pikku Leijonan Emännän kanssa meidän oma piirakkaravintolamme, Neljän piirakan tähden. Tarjolla oli Katiskattaren broileripiirakkaa, Makuturistin kasvispiirakkaa, Pikku Leijonan Emännän mustikkapiirakkaa ja omaa omenapiirakkaani.Meillä oli vierailulla myös Nam-auto! ;D


Innokkaimmat tulivat kyselemään piirakoita jo ennen varsinaista aloitusaikaa ja meidän pitikin aloittaa piirakoiden myynti hieman aikaisemmin mitä alunperin piti. :) Jonoa riitti koko ajan paljon ja lopultahan siinä kävikin niin, että saimme myytyä piirakat reilussa puolessa tunnissa! 


Lopputilanne. :D Emme tosiaankaan odottaneet moista menekkiä ja jouduimme valitettavasti myymään monelle eioota. :( Jospa sitä seuraavalla kerralla osaisi varautua vähän paremmin... :)


Saimme loputkin juomat myytyä ja niin sulki Neljän piirakan tähden ovensa. Seuraavaa Ravintolapäivää odotellessa... ;)

Kommentit

 1. Ai juu, ilmankos en teitä sitten nähnytkään :-)
  Unagidonissa Lutakossa oli ihan sama meininki, joten missasin nekin herkut. Mutta joskos seuraavalla kerralla sitten lisää piirakkaa ja minäkin voisin olla silloin ajoissa paikalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä alkaa oppia siihen, että täytyy olla nopea, jos haluaa jotain syödäkseen! :D Katsotaan mitä seuraavalla kerralla keksitään. :-)

   Poista
 2. Ihan huippispäivä oli! Ilman suurempia katastrofeja selvittiin, tai no, jos ei ota lukuun sitä että tavara loppui auttamattomasti kesken.. Samaa ongelmaa on tainnut olla muillakin. Hyvä kävijämäärä muuten tuolla tapahtumassa.

  PS. Annoin Juhalle tehtävän etsiä vaimo tästä sun postauksesta, hälyyttävän pitkään meni ennen kuin hoksas ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en mäkään muuten huomannut, että sinä olet tuossa yhdessä kuvassa! :-D Tarttis varmaan hommata uudet rillit tai jotain..

   Poista
 3. Hienoa, että kaikki leipomukset menivät! Piiraat kuulostavat herkullisilta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi hienoa, että saatiin kaikki myytyä! Vaikkei usko siihen ihan riittänytkään. :-D

   Poista
 4. Itselläkin tuotteet loppuivat vähän ennen aikojaan! Mutta onhan se ihanaa kun ihmiset on liikkeellä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin jo varauduttu siihen, että joudutaan roudaamaan iso kasa piirakoita pakkaseen, mutta kiva että kävi noin! =D Hienoa, että sinäkin sait tuotteesi myytyä! :)

   Poista
 5. En yhtään ihmettele, että piirakat menivät kuin kuumille kiville.

  VastaaPoista
 6. Tuo auton rekkari jotenkin sopii tilanteeseen, NAM :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥