Henskiksen uudet tuulet!


Hei vaan kaikki! Päätin siirtyä Vuodatuksesta tänne Bloggerin puolelle. Vuodatuksessa ehtikin tulla kesäkuussa kolme vuotta täyteen. Ja kesäkuun lopussa sitten alkoivat  sivustolla ongelmat, joiden tähden kaikki bloggaajat menettivät kuvansa vuodesta 2009 eteenpäin. Eli itseltäni hävisi koko blogihistoriani kuvat suoraan bittiavaruuteen. :/ Onneksi sain siirrettyä tekstit Vuodatuksesta tänne Bloggeriin ja olenkin nyt ahkeroinut niiden parissa hyvän tovin lisäillen kuvia ja kategorioita. Vielä on kuitenkin paljon tehtävää eikä aika meinaa riittää kaikkien satojen postausten muokkaamiseen ja julkaisemiseen. Luulen, että tässä menee loppuvuosi että saan kaikkiin ne kuvat ja kategoriat lisättyä. ;D

Mutta nyt olen vihdoinkin tyytyväinen blogini ulkoasuun! Vuodatus näytti jotenkin niin vanhanaikaiselta, enkä itse osannut tehdä kauniita ulkoasuja sinne. Täällä Bloggerissa taas homma on melkein jo liiankin helppoa. ;-) Aion jättää Vuodatukseen blogini ainakin nyt joksikin aikaa, mutta luultavasti otan kommentoinnin pois jossain vaiheessa. Jatketaan siis bloggailua täällä Bloggerin puolella samaan tapaan kuin ennemminkin vaikka paikka onkin uusi. Lähitulevaisuudessa on tulossa postausta liittyen Julia Childin 100-vuotissynttäreihin sekä Ravintolapäivään, joka järjestetään ensi viikon sunnuntaina! Pysykää siis kuulolla, kaikkea jännää on luvassa! :)
Kommentit

 1. Odotan jo innolla Julian reseptejä. ;)

  VastaaPoista
 2. Varmasti tosi kova työ tuossa! Toivottavasti bloggeri välttyy vastaavilta ongelmilta!
  Klikkaudun lukijaksi ja vaihdan blogilistalleni tän sun uuden osoitteen. Mukavaaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä tosissaan kova homma, kun joutuu kaikki kuvat lisäämään uudelleen. Ja ne kategoriat samaten. Toivotaan, että Blogger hoitaa varmuuskopionsa hieman paremmin! ;) Kiitos Sumi, että olet lukijani ja oikein mukavaa loppuviikkoa sinne suuntaan! :)

   Poista
 3. Mukavaa löytää sinut täältä!! :) Itsekin häippäsin vuodatuksesta ja siirryin bloggeriin.

  Osaatkohan neuvoa, miten saat näkymään tuolla ylhäällä kuvan vieressä nimenäsi Henskis? Mulla näkyy nyt sukunimen kera nimeni ja...ei se kyllä tarkoitus ole, haluaisin olla siellä pelkkä Nenna. :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun menee tuohon omaan profiiliin (eli omassa tapauksessa kyseessä siis tämä: http://www.blogger.com/profile/14924143303740364415) niin oikeassa yläkulmassa lukee "Muokkaa profiilia". Siellä käyttäjätiedoissa lukee Nimi, johon sitten laitat sen nimen, jota haluat käyttää. Toivottavasti auttoi! :)
   Tuo sinun nimesi vie muuten Google+-profiiliisi, joten en tiedä mikä on blogisi. :( Tulisin mielelläni lukemaan sitä! :)

   Poista
 4. Kiitos neuvoista, minulla olikin näköjään ihan kunnolla pielessä koko profiilin hallinta, ei ole minun heiniäni nää jutut! :D

  Nyt pitäisi päästä blogiinkin tästä, mutta jos ei, niin osoite on: http://nennanleimaus.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Bloggeriin! Mä oon kyllä tykännyt käyttää tätä.

  Ole kiltti ja vaihda tämä blogin fontti. Se on kyllä söpö ja kaikkea, mutta sitä on tuskaisen vaikea lukea. Ei sovi nettisivufontiksi. Otsikoissa voi olla noita kiemurakirjaimia, mutta vaihda varsinaisiin teksteihin jokin selkeämpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hienoa että sinäkin tulit lukijakseni! :D Ja kiitos tuosta palautteestasi. Vaihdanpas heti jonkun toisenlaisen fontin. Totta puhuen ei tuo fontti oikein luettavaa ole. Mutta katotaas löytyiskö joku toinen parempi het samantien!

   Poista
 6. Henskis, tää blogi on aivan ihana!!! :) Täytyy sanoa, että ulkoasu on erinomainen ja paljon paljon parempi kuin Vuodatuksessa. Siis oli sekin tottakai kiva, mutta tää on jotenkin ihan mielettömän hieno! Tosi hyvä päätös siirtyä tänne, varsinkin ku menivät kadottamaan sinun kuvat! :/ Hirveästi varmaan töitä on tehtävänä, mutta ahkeruutesi palkitaan!

  - Mare

  P.S. Meidän www.jkl-lacrosse.com on bloggerin pohjalla tehty! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mare! <3 Itsekin olen tähän nyt tosi tyytyväinen. :) Teidänkin sivut on muuten tosi hienot! ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥