Tässäpä ihanan tulinen vaihtoehto perinteiselle nakkikeitolle! :) Tällä samalla periaatteella voisi tehdä vaikkapa jauhelihakeittoakin.
Tulinen nakkikeitto
5 perunaa
1 sipuli
1 porkkana
100 g vihreitä papuja pakasteena
1 prk Rainbow'n chilillä maustettua tomaattimurskaa
5 dl vettä
1 kpl Knorrin Fond "du Chef" kasvisfondia tai kasvisliemikuutio
200-300 g nakkeja
1 suolakurkku
ripaus sokeria
hieman pippuria myllystä
1 sipuli
1 porkkana
100 g vihreitä papuja pakasteena
1 prk Rainbow'n chilillä maustettua tomaattimurskaa
5 dl vettä
1 kpl Knorrin Fond "du Chef" kasvisfondia tai kasvisliemikuutio
200-300 g nakkeja
1 suolakurkku
ripaus sokeria
hieman pippuria myllystä
Kuori ja palastele perunat, porkkana ja sipuli. Lisää kattilaan vesi, tomaattimurska, perunat, porkkana, sipuli ja kasvisfondi/kasvisliemikuutio. Paloittele nakit ja suolakurkku ja lisää nakit papujen kanssa kiehuvaan nesteeseen muiden ainesten sekaan. Keitä n. 25-30 minuuttia tai kunnes perunat ja porkkana ovat tarpeeksi pehmeitä. Mausta valmis keitto pippurilla ja sokerilla. Lisää joukkoon myös paloiteltu suolakurkku.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! ♥