Tunnustan. En ole koskaan tehnyt soijarouheesta ruokaa. En ole koskaan kaupassakaan uskaltautunut ostamaan sitä, kun on epäilyttänyt miltä se oikeasti maistuu. :/ Olen kuullut ja lukenut ihmisten kommentteja soijarouheesta sekä puolesta että vastaan ja moni on sanonut siitä miten tuon rouheen koostumus muistuttaa jauhelihaa. Itse tilasin Soyappétitin sivuilta ilmaisen näytteen ja uskaltauduinpas sitten minäkin tekemään soijarouheesta ensimmäistä kertaa ruokaa. :) Näytepussin kyljessä oli soijabolognesen ohje, jota hieman muokkasin. Ohje löytyy alkuperäisenä myös täältä. Tämä alla oleva ohje on 2-3 henkilölle. Ja kyllähän tuo jauhelihaa vähän muistutti. :D Ja hyvää tuli kastikkeesta, kun laitoin paljon mausteita! Ehkäpä nyt uskaltaudun ostamaan kaupasta tätä tummaa soijarouhetta! :)
Helppo soijabolognese
1 dl Soyappétit Tummaa soijarouhetta
1 dl vettä ja ½ Knorrin Fond du Chef kasvisfondi tai ½ kasvisliemikuutio
1 sipuli
öljyä
1 purkki chilillä maustettua tomaattimurskaa
½ tl paprikajauhetta
1-2 valkosipulinkynttä
Meiran pippuriseosta, chilimaustetta sekä tomaattista pasta- ja yleismaustetta myllystä
1 dl vettä ja ½ Knorrin Fond du Chef kasvisfondi tai ½ kasvisliemikuutio
1 sipuli
öljyä
1 purkki chilillä maustettua tomaattimurskaa
½ tl paprikajauhetta
1-2 valkosipulinkynttä
Meiran pippuriseosta, chilimaustetta sekä tomaattista pasta- ja yleismaustetta myllystä
Keitä soijarouhetta kasvisfondin tai kasvisliemikuution kanssa n. 5 minuuttia. Ruskista hienoksi pilkottu sipuli padassa öljyssä. Lisää tomaattimurska, valkosipulit, mausteet ja soijarouhe. Anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Tarjoa esim. täysjyväspagetin kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! ♥