Hyydytetty Domino-Nutellakakku

Niinhän siinä sitten kävi, että meikäläinen aloitti tänään uuden vuosikymmenen! 30 vuotta tulla tupsahti täyteen ilman sen kummempia kriiseilyjä. ;) Sen kunniaksi halusin tehdä uusinnan heinäkuussa ns. suuren suosion saaneesta Domino-Nutellakakusta. Myönnettäköön, että tämä on ollut yksi parhaimpia tekemiäni kakkuja. :) Siksipä se oivallinen valinta synttärikahvitukselle!

Hyydytetty Domino-Nutellakakku

Ainekset:

Pohja:

250 g Digestive-keksejä
100 g voita sulatettuna

Täyte:

5 dl Flora Vanillaa
500 g maitorahkaa
10 kpl liivatelehtiä
1 dl maitoa
1 dl kookossokeria
175 g mintunmakuisia Dominoita
 n. 200 g Nutellaa

marjoja koristeeksi

Valmistus:

Murskaa keksit esim. monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Pingota irtopohjavuoan (Ø 26 cm) pohjalle leivinpaperi. Taputtele pohjan ainekset irtopohjavuokaan.

Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi. Kuumenna maito kiehuvaksi. Purista liivatelehdistä vesi ja liuota ne maitoon. Kaada liivateseos koko ajan sekoittaen maitorahkaan. Lisää rahkaseos sekä kookossokeri kermavaahdon joukkoon. Puolita täyte. Palastele Dominot ja lisää ne varovasti sekoittaen toiseen puolikkaaseen. Kaada täyte vuokaan ja laita jääkaappiin hyytymään n. 20 minuutiksi.

Sekoita toiseen täytteseen Nutella. Kaada täyte Domino-täytteen päälle. Peitä vuoka ja anna hyytyä yön yli.

Kahvipöytä. :)

Kukkia synttäripäivänä <3

Kommentit

  1. Todella upealta vaikuttaa kakku ja onnea uuden vuosikymmenen saavuttamisesta. :) Mietin, että voikohan tuon kookossokerin korvata jollain toisella tuotteella?

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea! Herkullisen oloisen kakun olet tehnyt, nam!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥