11.9.2014

Mariannemarengit






















Mariannemarengit ovat taivaallisen hyviä! Laitoin näihin himpun verran enemmän Marianne-rouhetta kuin normaalisti ja ne maistuivatkin niin ihanasti Marianne-karkeilta. <3 Nämä sopivat loistavasti vaikkapa juhliin tarjottaviksi tai herkkupäivän herkuiksi. :)

Mariannemarengit
n. 2 pellillistä

3 valkuaista
3 dl tomusokeria
1,5 dl Marianne-rouhetta
1 tl omenaviinietikkaa

Valmistus:

Erottele kananmunista keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa valkuaisia sekä 1 dl sokeria n. 2 min ajan. Lisää loput sokerista ja vatkaa n. 8 min. Lisää etikka ja vatkaa vielä hetki. Lopuksi sekoita joukkoon varovasti nostellen Marianne-rouhe. Laita massa pursotinpussiin. Pursota marengista isohkolla tähtityllalla ruusukkeita leivinpaperin päälle. Paista 75 asteessa n. 2½-3  tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥