Helpot banaaniletut


Netissä on jo tovin kiertänyt äärimmäisen helppo ohje banaanilettuihin, joita minunkin piti lähteä kokeilemaan. Hirveästi nämä ovat saaneet kehuja ja odotukset olivatkin omalta kohdaltani kovat. Mutta... täytyipä sitten todeta etteivät nämä olleet niin hyviä kuin oli odottanut. :( Kyllähän näitä nyt söi, mutta mieluummin teen sitten tavallisia lettuja. :P En tiedä voisiko näistä kuitenkin saada parempia laittamalla esim. vehnäjauhoja ja sokeria? Pari sellaistakin reseptiä netistä löysin. Tietysti silloin nämä eivät ole enää niin terveellisiä, kun lähdetään lisäämään tuollaisia aineksia. Tämä ohje on kuulemma FIT-lehdestä otettu, minä lisäsin siihen vain tuon vaniljasokerin. Kuulemma kanelikin olisi tähän oiva lisä. :) Letut nautiskelin turkkilaisen jogurtin, vaahterasiirapin, mustikoiden ja puolukoiden kanssa.

Banaaniletut

Ainekset: 

2 banaania
4 kananmunaa
ripaus leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

Valmistus:

Kuori banaanit ja hienonna ne haarukalla. Sekoita joukkoon munat, ripaus leivinjauhetta ja vaniljasokeri. Paista pieniä lettuja pannulla kauniin ruskeiksi.

Kommentit

  1. Oon kokeillu tolla samalla ohjeella ja tykkäsin kyllä kovasti!! Muttajoo, jos haluaa herkutella tehdään sitten herkkua, mutta lähinnä noi menis ehkä välipalatyyliseksi arkiherkuksi. :~~)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi sinulle siis maistuu nuo! :) Juurikin tuollaiseksi arkiherkuksi nämä ovat sopivia, sitten viikonloppuisin sopii herkutella ns. tavisletuilla. :-) Eipä olekaan tullut tehtyä moniin, moniin kuukausiin lettuja, jos näitä ei siis lasketa mukaan. Pitäisiköhän korjata tämä virhe mahdollisimman pian! :)

      Poista
  2. Mä olen joskus netissä törmännyt näihin ja ihmetellyt sitä hehkutusta. En ole tehnyt itse enkä sitten varmasti teekään =(. Ehkä liiallinen hypetys tuo liikoja odotuksia. En osaa edes kuvitella, miltä tuollaiset letut oikeasti maistuu. Banaanille? Kananmunalle? Ei ne mun mielestä sokeria kaipaa, en laita oikeisiin lettuihinkaan juuri sokeria, mutta omituista ajatella jauhottomia lettuja =).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, nämä on niin makuasioita mistä kukakin tykkää. Harmittaa etteivät nämä sitten olleet omaan makuun niin hyviä, kuin olisi olettanut.. :/ Ja nämä maistuivat sellaiselle lämmitetylle banaanille, jossa mausteena kananmunaa. :D Itse jäin kyllä kaipaamaan niitä jauhoja tähän lisäksi. Mutten tiedä olisiko nekään silti auttaneet. Hmm, ehkä pitää joskus vielä kokeilla tehdä näitä uudestaan, mutta ihan eri reseptillä! =)

      Poista
  3. Minä heitän joukkoon hieman leivinjauhetta ja hippusen suolaa. Tulee vähän enemmän kokoa ja makua :) Suosittelen kokeilemaan! Ja smoothein lopputulos tulee toki jos jaksaa tehosekoittimessa surauttaa nuo ainekset. Itse menen yleensä haarukkameiningillä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, tuota tehosekoitinta en tullut ajatelleeksikaan. :D Mutta siinä näppärä vinkki, jos ei halua leikkiä haarukoiden kanssa! ;)

      Poista
  4. Näitä on tullut tehtyä itsekin - niin helppoja ja niin hyviä. :)

    VastaaPoista
  5. Minä laitan joukkoon jauhoja 2-3 desiä ja vettä 2desiä rakenne pysyy parempana eikä maku kärsi ja on helppo vatkata vispilällä sekaisin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥