29.9.2013

Mustikka-kauraletut


Tässä lisää viljaisaa välipalaa Myllärin Luomun kisaa varten. :) Mustikat sopivat mielestäni niin hyvin lettuihin. Ainoa huono puoli niissä on, että värjäävät tuon taikinan eikä valmiit letut näytä hirveän esteettisiltä. Mutta ei anneta sen haitata vaan nautitaan lettujen herkullisesta mausta! :) Letut söin vaahterasiirapin kanssa, mikä teki letuista entistäkin herkullisempia. :b

Mustikka-kauraletut

Ainekset:

2 kananmunaa
3 dl maitoa
3 dl Myllärin Luomun kaurahiutaleita
ripaus suolaa
2 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
25 g sulatettua voita
4 dl mustikoita

Valmistus:

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää loput ainekset. Anna taikinan turvota n. 30 minuuttia. Paista miedolla lämmöllä pannulla ohuita lettuja. Tarjoile esimerkiksi vaahterasiirapin kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥