Mansikka-piparminttujäätelö


Ruoka.fi -sivusto lähestyi sähköpostitse ja pyysi osallistumaan heidän ja Dansukkerin järjestämään Suomen makein jäätelö -kisaan. Dansukkeriltahan on tullut nyt Suomenkin markkinoille glukoosisiirappia, josta jäätelö tuli tehdä. Dansukker siis lähetti osallistujille kyseistä siirappia. Ihan mielenkiinnosta lähdin tähän kisaan mukaan, kun en ole aiemmin jäätelöä edes tehnyt. :) Eka kerta ja hyvin onnistui, ainakin omasta mielestäni. Tämmöinen suht simppeli jäätelö, mutta maut olivat hyvin kohdillaan. Taidankin tämän kirjoitukseni jälkeen käydä hakemassa vähän makupaloja pakkasesta. :)

Oma reseptini Ruoka.fi -sivuilta löytyypi siis täältä ja sitä voi käydä äänestämässä vaikka heti! ;) Kisassa on mukana yhteensä 30 jäätelöohjetta ja jokainen niistä kuulostaa todella hyvältä! Tiukka kisa siis luvassa. :)

Mansikka-piparminttujäätelö

Ainekset:

2 dl vispikermaa
2 munaa
0,5 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 tl vanilja-aromia
1,5 dl Marianne Crush –rouhetta
250 g mansikoita

Valmistus:

Soseuta mansikat. Vaahdota kerma. Vaahdota sitten munat ja glukoosisiirappi keskenään. Yhdistä vaahdot ja mausta vanilja-aromilla sekä Marianne Crush –rouheella. Lisää joukkoon myös mansikkasose. Sekoita tasaiseksi ja kaada seos vuokaan. Anna olla pakastimessa muutama tunti tai mielellään yön yli. Sekoita seosta muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa. Tarjoa vaikkapa suklaakastikkeen kera!

Kommentit

  1. No nam! Määki tein eilen mustikkajädeä, ihan ekan kerran, on vielä kuitenkin maistamatta! Seuraavan kerran taidan testata sinun jäätelöäsi! Vaikuttaa herkulliselle! Ja käynpä äänenikin antamassa!

    VastaaPoista
  2. Kiitti Pampula! :) Mustikkajäde kuulostaa kans tosi herkulta! :)

    VastaaPoista
  3. Vihdoin saatiin suomeenkin glukoosisiirappia :) huomasin että se oli kaupan hyllyssä ja ajattelin pitäs käyttää juuri jäätelön tekoon :) Sinun jäätelö näyttää tosi herkulliselta!

    VastaaPoista
  4. Nam, kuulostaa kyllä ihanalta! :)

    VastaaPoista
  5. Nam, tämä on varmasti aivan ihanaa! :)

    VastaaPoista
  6. Tämä oli kyllä ihanaa :) Ja oli kyllä tervetullut uutuus Suomen markkinoille tuo glukoosisiirappi!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥