2.5.2013

Burgeribileet á la Hälsans Kök!

Pääsin taas buzzaamaan eli testailemaan Hälsans Kökin kasvisruokia! Buzzaaminen tarkoittaa siis lyhyesti sanottuna sitä, että pääsee testailemaan tuotteita, joita voi myös lahjoittaa eteenpäin testattavaksi tutuilleen. 
Buzzaajaksi pääset liittymään täällä.  

Vapun kunniaksi pidettiin burgeribileet ja hamppareiden väliin pääsi 
Hälsans Kökin kasvispihvit.


Ja tältä pihvit näyttivät pannulla. :)


Punasipuli on ihan ehdoton lisä hamppareiden väliin!


Täytteeksi paistoin pannulla myös halloumijuustoa. 


Ja tässä olisikin valmis kasvishalloumihampurilainen! Hampurilaissämpylän välissä kasvispihviä, halloumijuustoa, tsatsikidippiä, punasipulia, tomaattia ja jääsalaattia. Ja oli niin superhyvää! :) Ekaa kertaa söin noita kasvispihvejä ja mielestäni ne maistuivat hyviltä. :) Olen kerran aiemmin syönyt erään toisen merkin pakastekasvispihvejä ja ne olivat aikamoinen pettymys. 
Onneksi nämä olivat niin paljon parempia! Ja pitäähän sitä vielä mainostaa tuota halloumia miten ihana lisä sekin on hamppariin. 


Ja tähän loppuun vielä kuva pihvien ainesluettelosta. 
Hälsans Kökin sivuilta löytyy muuten lisää reseptejä sekä tietoa tuotteista!


Hälsans Kök Kasvispihvi

Kasvispihvit ovat nopeita valmistaa uunissa, paistinpannulla tai grillillä. Loistava lihaton vaihtoehto sinulle, joka pidät grilliruuasta. Tarjoile esimerkiksi perinteisellä tavalla harmpurilaissämpylän välissä ranskanperunoiden ja tuoreen salaatin kera. (Lähde: Buzzador)

3 kommenttia:

 1. Hyvän näköisiä burgereita! Kasvis burgerit maistuu hyvkn kesällä. Oon samassa buzzador kampanjassa. Pitää kans säveltää joku burgeri :) katotaa mitä sitä keksis...

  VastaaPoista
 2. Me jouduttiin joskus pienempinä äiteen testiryhmäksi ja se tarjosi sitten meille jotain kasvispihvejä (valmiita, tehtiin muistaakseni jauhosta) ja hyi että kun oli hirveitä! Traumat jäi! :D

  Vähän pelottaa vieläkin kokeilla näitä valmiita, mutta ilmeisesti nämä Hälsans Kökin tuotteet on muutenkin ihan hyviä, ainakin niitä menee paljon kaupassa (kassatätin näkökulmasta) :)

  VastaaPoista
 3. Kiitti Chef Jones! :) Kasvisruoat maistuu muutenkin hyvin kesällä ja mikä parasta, silloin on kotimaiset kasvikset halvempia. :)

  ellu: Aijaa! No toivottavasti oot sen jälkeen uskaltautunut kokeileen kasvispihvejä uudelleen? :D
  On kyllä ihan hyviä nuo Hälsans Kökin tuotteet, ainakin jos vertaa yhteen toiseen merkkiin... :P

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥