29.3.2013

Hedelmärahka


Hedelmärahka on raikas jälkkärivaihtoehto vaikkapa näin pääsiäisen aikaan! :) Ja tätä on niin helppo tuunata laittamalla niitä hedelmiä mistä eniten tykkää. Itse laitoin banaania, appelsiinia ja mangoa. Nams! :) Toivottelen tässä samalla kaikille blogini lukijoille Aurinkoista pääsiäistä! :)
Hedelmärahka

Ainekset:

2 dl vispikermaa
200 g Arla Keittiö Maustettu rahka sitrus
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 banaani
1 appelsiini
1 tlk säilykemangoa

Valmistus:

Vaahdota vispikerma, sekoita joukkoon sokerit ja sitrusrahka. Viipaloi banaani, appelsiini sekä säilykemango ja lisää rahkan joukkoon. Anna makujen tasaantua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Ohje on suunniteltu Arla Ingmanille

3 kommenttia:

  1. ja niiiin hyvää :)oikein mukavaa pääsiäistä.

    VastaaPoista
  2. Hedelmärahkaa tuli itsekin tehtyä pääsiäisenä ja mies sitä niin ahmi ja ylisti, että nyt sitä on tullut tehtyä jo useamman kerran pääsiäisen jälkeenkin, njam! Raikasta ja hyvää! :)

    VastaaPoista
  3. Voin vain yhtyä teidän kommentteihin! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥