Jenkkilästä lähtöisin tämä herkullinen hampurilainen, jonka pihvin sisälle leivotaan juustoa. Kuten kuvasta näkyy, sulaa juusto ihanasti pihvin keskelle. Kannattaa muistaa olla varovainen tätä syödessään, sillä juusto on kuumaa. :)
Juicy Lucy –hampurilainen
4 annosta
Ainekset:
800 g jauhelihaa
2 kananmunaa
1 rkl Worcestershirekastiketta
1 tl suolaa
1,5 tl rouhittua mustapippuria
1,5 tl valkosipulijauhetta
1,5 tl jauhettua paprikaa
0,5 tl jauhettua cayennepippuria
2 rkl paahdettua sipulirouhetta
1 rkl voita
4 kpl cheddarsulatejuustoviipaleita
4 hampurilaissämpylää
2 dl crème fraichea
140 g pekonia
tomaattia, maustekurkkua ja punasipulia viipaleina
jäävuorisalaattia
Valmistus:
Sekoita jauhelihan joukkoon mausteet ja kananmunat. Jaa jauheliha kahdeksaan osaan. Tasoita kukin osa ohuiksi kiekoiksi. Jaa jokainen cheddarsiivu neljään osaan ja asettele neljä pientä juustonpalaa päällekkäin kunkin neljän pihvin keskelle. Asettele jäljelle jääneet neljä pihviä juustollisten päälle puristellen reunat hyvin yhteen. Tarkista ettei pihvissä ole reikiä. Paista pihvit yksi kerrallaan rasvassa paistinpannulla. Paista myös pekonit. Halkaise hampurilaissämpylät ja kuumenna ne esimerkiksi leivänpaahtimessa. Kokoa hampurilaiset.
Ohje on suunniteltu Arla Ingmanille.
Näyttääpäs herkulliselta !!!
VastaaPoistaKiitos! :)
PoistaOih, kuola! :P
VastaaPoistaHeh :D
PoistaHerkullisen näköistä!:)
VastaaPoistaKiitos! (:
PoistaHerkulliselta näyttää :)!
VastaaPoistaKiitoksia! (:
PoistaKiitos, herkullista se kyllä olikin! ;)
VastaaPoistaIhan liian hyvän näköistä, ei pitäisi lukea nälkäisenä.. :D
VastaaPoistaIhana blogi myös, kauralastut menee välittömästi testaukseen! :)
Itsekin tullut tehtyä ihan liian monta kertaa se virhe, että menee lueskelemaan ruokablogeja nälkäisenä. =D
VastaaPoistaJa kiitos, mukava kuulla! :) Toivottavasti kauralastut toimivat!