30.12.2012

Minttusuklaarahka



Tässäpä olisi oivallinen jälkiruoka uudeksi vuodeksi! Tähän voi myös käyttää niitä jouluna saatuja Pätkiksiäkin. ;)

Minttusuklaarahka

Ainekset:

400 g Arla Keittiö Kermarahkaa
100 g tummaa suklaata
140 g Pätkis Mini Bitesia
0,75 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
piparminttukaramelleja koristeeksi

Valmistus:

Sulata tumma suklaa ja anna jäähtyä hieman. Hienonna Pätkikset. Sekoita suklaat ja sokerit kermarahkan kanssa yhteen. Annostele annosmaljoihin. Murskaa piparminttukaramelleja ja koristele sillä annokset.

Ohje on suunniteltu Arla Ingmanille.

4 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeesta!:) Tätä tuli testattua jälkkäriksi. Vähän erilaista kuin normirahka, mutta hyvin teki kauppansa tämäkin.

    Hyvää ja maukasta alkanutta vuotta 2013!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos maistui! :)
      Makoisaa alkanutta vuotta sinullekin Kristiina! ^_^

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥