16.9.2012

Ravintola Figaro, Jyväskylä

Pidimme Katiskattaren, Makuturistin ja Pikku Leijonan Emännän kanssa viime kuussa Ravintolapäivän aikana piirakkaravintolaa, jonka tuloilla päätimme hemmotella itseämme ja mennä kerrankin syömään johonkin hienoon ravintolaan. Päädyimme Figaroon, joka on Jyväskylän yksi suosituimpia ruokapaikkoja.
Ravintola oli elegantti ja tunnelmaltaan lämminhenkinen. Palvelu oli oikein hyvää, mutta olisin kuitenkin  kaivannut ehkä hieman enemmän hymyä tarjoilijoiden kasvoille. :) 


Alkuun meille tuotiin ihanan lämpimiä leipiä voin kera. 


Alkuruoaksi otin ruiskuorrutettuja etanoita, joissa oli pekoni-sinihomejuustovoita, valkosipulia ja ruisrouhetta. Aivan täydellisiä etanoita etten sanoisi! Noita voisin syödä vaikka heti uudestaankin. ;)


Pääruoaksi otin Figaron härkää. Annos sisälsi grillattua härän marmorifileetä, punaviinikastiketta, pekonia, jalapeñoja, chili aiolia ja valkosipuliperunoita. Onnistuin kyllä valitsemaan hyvät ruoat, sillä tämäkin oli todella hyvää! Kaikki maut olivat niin kohdillaan kuin vain voi olla. Ruokien kanssa muuten nautin jotain itävaltalaista valkoviiniä, en vain muista enää että mitä se oli, sillä en ole oikein perillä noista viineistä muutenkaan. ;)


Jälkiruoankin saimme vielä itseemme mahtumaan! Otin lakkapannacottaa, jossa oli mukana myös kanelijäätelöä ja mustikkasiirappia. Oikein herkullista oli tämäkin! Tuon kanelijäätelön kanssa aloin haikailla omenakaurapaistoksen perään... Ehkä pakko tehdä moista yhdistelmää joku päivä! ;)


Ruoalle annan ehdottomasti täyden kympin! Jos joskus vielä olen rahoissani, niin ehdottomasti menen uudestaan Figaroon. ;-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥