19.9.2012

Mustikkavispipuuro



Tein alkuviikosta ensimmäistä kertaa vispipuuroa mustikoista! Olen aiemmin tehnyt sitä vain puolukoista ja punaherukoista. Mustikoista tehtynä puuro oli oikein maistuvaa! Ja siitä tuli oikein kauniinväristäkin! :-)

Mustikkavispipuuro

Ainekset:

8 dl vettä

3 dl mustikoita

1 ½ dl mannasuurimoita
¾ dl sokeria
ripaus suolaa

Tarjoiluun:
maitoa

Laita kattilaan vesi ja mustikat ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Vispaa mannasuurimot kiehuvaan liemeen ja anna kypsyä hiljalleen välillä sekoittaen 5-10 minuuttia. Lisää sokeri ja ripaus suolaa. Vaahdota hyvin jäähtynyt puuro kuohkeaksi, mieluiten sähkövatkaimella. Tarjoa mustikkavispipuuro maidon kanssa. 

Resepti on suunniteltu Arla Ingmanille

3 kommenttia:

  1. Vitsi mitä kaikkea ihanaa ootkaan tehnyt tässä välissä kun en ole ehtinyt tulla tänne vilkuilemaan! Itsellä tuntuu nyt olevan vähän oma motivaatio hukassa, joten voisin kyllä käydä teillä syömässä tästä lähtien, jos vaan sopii :D

    VastaaPoista
  2. Mä oon tehnyt tätä monestikin ja on mun suurinta suurta herkkua. =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥