30.8.2012

Buzzausta Oral-B TriZone 500 -sähköhammasharjasta



Pääsin piiiitkästä aikaa buzzaamaan! Buzzaus tarkoittaa siis sitä, että voit päästä testaamaan tuotteita, joita voi lahjoittaa eteenpäin ystäville/tutuille yms. samalla kertoen tuotteista lisätietoa. Buzzadoriksi voit liittyä täällä! :) Tällä kertaa kyse ei ollut kuitenkaan täysin ilmaisesta tuotteesta, vaan saimme ostaa uudet Oral-B Trizone 500 -sähköhammasharjat halvempaan hintaan kuin ne kaupasta olisi saanut hankittua. En ollut ennen tätä pessyt hampaitani koskaan sähköhammasharjalla, joten odotin innolla uutta hammasharjaani. :-)


Ensimmäinen kerta hampaita pestessäni oli jokseenkin kamala. :D Harjan surina ja tärinä tuntui aivoissa asti ja olin jo peloissani, että tätäkö tämä nyt on aina. Onneksi siihen tärinään alkoi pikkuhiljaa tottua ja nykyään moista tärinää ei enää edes huomaa! 


Ylläolevasta kuvasta  näette harjan ominaisuuksista lisätietoa. Tässä sähköhammasharjassa on muuten omasta mielestäni todella kätevä lisäominaisuus, nimittäin ajastin. Sen avulla hampaita tulee harjattua kahden minuutin ajan, joka on hampilääkäreiden suosittelema aika! 


Harja on ollut itselleni todella kätevä ostos, hampaat ovat tuntuneet puhtaammilta verrattuna käsikäyttöiseen hammasharjaan. Tästä harjasta en hevillä luovu! =)


Buzzadoriksi voit siis liittyä täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥