6.7.2012

Täyteläinen pekonipasta


Tätä ruokaa tein jokunen päivä sitten. Ja sehän oli sen verran  hyvää, että pääsi samantien suosikkiruokieni joukkoon. :) Idean ruokaan löysin Köökistä kajahtaa-blogista. Tämä oli niiiiin ihanan täyteläistä ja herkullista, että pakko tehdä tätä pian uudestaan! Olisihan jääkaapissa vielä puolet Koskenlaskija-paketistakin jäljellä. ;)

Pekonipasta

140 g pekonia

1 pieni sipuli

2-3 valkosipulinkynttä

2½ dl Valion Kolmen juuston ruokakermaa (muutkin ruokakermat toki käyvät)

½ pkt Valion Koskenlaskija voimakas-sulatejuustoa

mustapippuria

kirsikkatomaatteja

Pilko pekonisiivut ja ruskista niitä hetki pannulla. Lisää joukkoon silputut sipulit ja paista taas hetki. Kaada pannulle ruokakerma ja lisää Koskenlaskija. Mausta mustapippurilla. Tarjoile tumman pastan kera. Pilko valmiin annoksen päälle  lisäksi kirsikkatomaatteja.

1 kommentti:

  1. Aivan mielettömän hyvää! Kiitokset hyvästä reseptistä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥