28.6.2012

Grillijuustoa ja meloni-päärynäsalaattia


 

Testasin alkuviikosta vihdoinkin jokunen viikko takaperin saamaani Arla Apetinan Grill cheese grillijuustoa. Maku oli samankaltainen halloumijuuston kanssa. Aika suolainen, joten täytyy seuraavalla kerralla muistaa liottaa tuota vähän vedessä. Otin ohjeen salaattiin grillijuustopakkauksen takaa, jossa se oli ruotsiksi. Näköjään sama ohje olisi löytynyt Arlan sivuilta ihan suomeksikin. Pieniä muutoksia tein salaattiin, esim. hunajameloni vaihtui vesimeloniin. Ja oikein hyvää niin! :) Salaatin kanssa söin lisäksi broileria.

Grillijuustoa ja meloni-päärynäsalaattia

240 g Arla Apetina Grillijuustoa

n. 250 g vesimelonia tai hunajamelonia

1 päärynä

100 g salaatinlehtiä

rypsiöljyä

mustapippuria

½ pieni lime

Kuori ja kuutioi meloni ja poista siemenet. Lohko päärynä ja poista siemenkota. Sekoita meloni- ja päärynäpalaset sekä revityt salaatinlehdet ja laita seos tarjoiluastiaan. Puolita juustopalat ja sivele ne rypsiöljyllä. Grillaa tai paista paistinpannulla n. 4 minuuttia välillä käännellen. Nosta juustopalat salaatin päälle ja rouhi päälle pippuria sekä purista limestä mehua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥