18.4.2012

Lämpimät kanaleivät


Tein tuossa pitkästä aikaa lämpimiä kanaleipiä. Nämä ovat kyllä suurta herkkua enkä ymmärrä miksi näitä tulee silti tehtyä niin harvoin! :/ Näitä on helppo muokata juuri itselleen sopiviksi, olen aikas varma että tuonne sopisi sekaan vaikkapa kirsikkatomaatit! Noiden ulkonäkö ei ehkä ole kaikkein esteettisin, mutta onneksi maku korvaa karun ulkonäön! :D



Lämpimät kanaleivät



isoja täysjyväpaahtoleipiä (esim. Oululainen Reilu)

tomaattipyrettä tai ketsuppia

Pirkan leppäsavujuustoraastetta

broilerin fileesuikaleita tai fileepihvejä

ananaspaloja

salaattijuustokuutioita

paprikaa pilkottuna

pizzamaustetta

paahdettua sipulirouhetta




Paista broilerin fileesuikaleet tai -pihvit pannulla. Mausta haluamallasi tavalla. Paloittele jäähtyneet broilerin fileepihvit pienemmiksi palasiksi. Asettele paahtoleivät leivinpaperille uunipellin päälle. Levitä leipien päälle tomaattipyrettä tai ketsuppia ja hieman leppäsavujuustoraastetta. Asettele leipien päälle broileri, ananaspalat, salaattijuustokuutiot ja pilkottu paprika. Ripottele pinnalle pizzamaustetta ja lisää leppäsavujuustoraastetta. Paista 200 asteisessa uunissa n. 10 minuuttia tai kunnes juusto leipien päällä on sulanut ja sopivan kullankeltaista. Ripottele valmiiden leipien päälle paahdettua sipulirouhetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥