2.1.2012

Valkosuklaa-pannacotta passiokastikkeella


Ihana jälkkäri, joka maistuu ihan vaniljavanukkaalta! :D Ja tuo passiokastike sopi tuon pannacotan kanssa tosi hyvin yhteen, suosittelen! :) Ohje on täältä.

Valkosuklaa-pannacotta passiokastikkeella (n. 6 annosta)

3 kpl liivatelehteä

1 vaniljatanko

4 dl kahvikermaa

1/4 dl sokeria

100 g valkosuklaata




Pinnalle:

6 kpl passionhedelmää

3 tl sokeria


Pehmitä liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 minuuttia. Halkaise vaniljatanko ja pane puolikkaat, kerma ja sokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Siirrä kattila pois liedeltä.  Lisää valutetut ja puserretut liivatelehdet sekä paloiteltu suklaa. Kun suklaa on sulanut, poista vaniljatanko. Jäähdytä seos kylmävesihauteessa koko ajan vatkaten. Jaa pannacotta jälkiruoka-astioihin tai laseihin ja pane viileään hyytymään. 

Halkaise passionhedelmät ja koverra hedelmälihat irti. Mausta seos sokerilla. Lusikoi kylmä passiokastike annosten päälle juuri ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥