21.1.2012

Pekoni-jauhelihakastike


 


Ensimmäistä kertaa tuli laitettua pekonia jauhelihakastikkeeseen ja voi miten kivasti se siihen sopikaan! Tämä kastike päätyi ehdottomasti herkkuruokiemme listalle. =)


Pekoni-jauhelihakastike


400 g jauhelihaa + haluamiasi mausteita maustamiseen

170 g pekonia

1 sipuli

1 tlk chilillä maustettua tomaattimurskaa

2 dl kermaa

2 tl kuivattua oreganoa

1 tl rouhittua mustapippuria

1 tl sokeria


Kuori ja pilko sipuli. Viipaloi pekoni. Paista jauhelihaa, pekonia ja sipulia pannulla. Mausta mieleiselläsi tavalla. Lisää pannulle tomaattimurska, kerma ja mausteet. Anna kiehua kymmenisen minuuttia. Tarjoile pastan kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥