29.11.2011

Vuohenjuustobroileria



Viime viikolla tuli tehtyä tällaista ruokaa. :) Joskus viime talvena tai keväänä eräs lukija esitti toiveen tästä ja muistaakseni hän oli syönyt Ravintola Sohwissa jotain tosi hyvää vuohenjuustobroileria. Valitettavasti Sohwin sivuilla ei ollut enää mainintaa tästä broilerista, joten samankaltaista broileria en nyt sitten osannut tehdä. Mutta tämäkin on kokeilemisen arvoista, ehdottomasti! :) Tarjosin broilerin kanssa paholaisen hilloa, joka sopikin tähän oikein mainiosti. Söimme lisäksi myös aurajuustoperunoita ja salaattia. Idean tähän kanaan sain täältä

Vuohenjuustobroileri

broilerin rintaleikkeitä

reilu pala vuohenjuustoa

tuoreita basilikanlehtiä

öljyä

suolaa

pippuria myllystä

Tee rintaleikkeiden sivuun pituussuunnassa syvä viilto. Täytä taskut vuohenjuustolla ja tuoreilla basilikanlehdillä. Valele leikkeet kevyesti öljyllä ja aseta paistonkestävään vuokaan. Mausta leikkeet suolalla ja pippurilla. Paista 200 asteessa n. 45 minuuttia tai kunnes kana on sisältä kypsää. 

Tarjoile lisukkeena paholaisen hilloa, salaattia ja vaikkapa aurajuustoperunoita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥