24.10.2011

Karjalanpaisti


Tulipas karsea kuva. :D Mutta ei voi mitään, kun on kiire syömään eikä ehdi asetella ruokaa mitenkään kovin hienoksi annokseksi. Perusarkea siis. :P Eli viime viikolla tuli tehtyä karjalanpaistia. Hyvää perusruokaa, jonka tekeminen on helppoa kuin heinänteko. :P Suolakurkku ja punajuuri sopivat karjalanpaistin kanssa tosi hyvin yhteen. Niin ja tein tämän taas pienemmällä reseptillä, kuin esim. täällä on.

Karjalanpaisti

500 g Snellmanin karjalanpaistilihaa

1 sipuli

1 iso porkkana

suolaa

n. 8 mustapippuria

(valkopippuria)

1 laakerinlehti

vettä

Laita liha, sipulia, porkkanaa ja laakerinlehteä uunipataan. Lisää suolaa ja pippuria. Kaada pataan vettä niin, että lihat melkein peittyvät. Hauduta uunissa 150 asteessa n. 3 tuntia. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥