Tulipas karsea kuva. :D Mutta ei voi mitään, kun on kiire syömään eikä ehdi asetella ruokaa mitenkään kovin hienoksi annokseksi. Perusarkea siis. :P Eli viime viikolla tuli tehtyä karjalanpaistia. Hyvää perusruokaa, jonka tekeminen on helppoa kuin heinänteko. :P Suolakurkku ja punajuuri sopivat karjalanpaistin kanssa tosi hyvin yhteen. Niin ja tein tämän taas pienemmällä reseptillä, kuin esim. täällä on.
Karjalanpaisti
500 g Snellmanin karjalanpaistilihaa
1 sipuli
1 iso porkkana
suolaa
n. 8 mustapippuria
(valkopippuria)
1 laakerinlehti
vettä
1 sipuli
1 iso porkkana
suolaa
n. 8 mustapippuria
(valkopippuria)
1 laakerinlehti
vettä
Laita liha, sipulia, porkkanaa ja laakerinlehteä uunipataan. Lisää suolaa ja pippuria. Kaada pataan vettä niin, että lihat melkein peittyvät. Hauduta uunissa 150 asteessa n. 3 tuntia. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! ♥